Niet op dieren getest

Op deze pagina vind je een lijst met de verzorgingsproducten die wij gebruiken.

Onze merken:

  • Bevatten geen geur- en kleurstoffen
  • Bevatten geen conserveringsmiddelen (Environ)
  • Zijn niet op dieren getest
  • Zijn niet de goedkoopste, maar: je betaalt alleen voor de hoge kwaliteit van de producten, niet de verpakking!

Wanneer je een behandeling krijgt van ons, krijg je daarbij altijd advies over welke producten bij jouw huid passen.

Wij gebruiken de volgende merken:

Naar de webshop

Dermalogica Behandelingen:

Face Mapping

Over Dermalogica

 

environ_logo_beautiful-skin

Waarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

De man achter het merk

Behandelen met het Ionzyme DF apparaat

Roll Cit

IMC-Lockup-Watercolor-logo

Waarom minerale make-up van jane iredale?

Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de jane iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit.

jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.