Niet op dieren getest

Op deze pagina vind je een lijst met de verzorgingsproducten die wij gebruiken.

Onze merken:

  • Bevatten geen geur- en kleurstoffen
  • Bevatten geen conserveringsmiddelen (Environ)
  • Zijn niet op dieren getest
  • Zijn niet de goedkoopste, maar: je betaalt alleen voor de hoge kwaliteit van de producten, niet de verpakking!

Wanneer je een behandeling krijgt van ons, krijg je daarbij altijd advies over welke producten bij jouw huid passen.

Wij gebruiken de volgende merken:

Naar de webshop

Dermalogica Behandelingen:

Duur: 90 Minuten | Kosten: €94,50

We beginnen deze behandeling met een relaxende rugmassage om stress en spanning in de spieren te reduceren. Een dieptereiniging gevolgd door een passende exfoliant maken de huid glad, fris en stralend. Voor het bereiken van een schone huid worden alle verstoppingen verwijderd d.m.v. extracties. Hierna geniet u van een aromatische drukpuntmassage die de bloedcirculatie stimuleert en de weefsels revitaliseert, terwijl de voeten en handen een verzachtende massage ervaren. Een verkoelend contour masker is ideaal voor mensen met een gevoelige, snel geïrriteerde of vermoeide huid die een flinke boost nodig heeft. Als afsluiting brengen we een voedende moisturizer en een treatment foundation aan, die de huid beschermt en een natuurlijke tint geeft.

Afspraak maken

Duur: 60 Minuten | Kosten: €63,-

Deze revitaliserende behandeling begint met een dieptereiniging, gevolgd door een passende exfoliatie om de huid er mooi zacht en glanzend uit te laten zien. De huid is nu zacht en verweekt zodat we de poriën goed kunnen reinigen d.m.v. extracties. Een aromatische nek-, schouder- en armmassage is van belang om  gedachten en geest te verlichten. Terwijl het revitaliserende masker de effecten weergeeft op de huid geniet u van een kalmerende massage van handen of voeten. We beëindigen de treatment met een voedende moisturiser voor hydratatie, bescherming en om de natuurlijke balans van de huid te herstellen.

Afspraak maken

Duur: 45 Minuten | Kosten: €47,25

Laat alle zorgen achter u als we deze behandeling beginnen met een powercleanse, speciaal gecreëerd om de huid te laten stralen. Extracties zorgen voor een fris en schoon resultaat, gevolgd door een aromatherapie- drukpuntmassage die de bloedcirculatie stimuleert en de huid revitaliseert.  Het masker zorgt ervoor dat de huid geconditioneerd en gevoed wordt terwijl u geniet van een massage van de handen of voeten. We sluiten de behandeling af met een moisturizer om de huid te beschermen tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf.

Afspraak maken

Face Mapping

Over Dermalogica

 

environ_logo_beautiful-skin

Waarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

De man achter het merk

Behandelen met het Ionzyme DF apparaat

Roll Cit

IMC-Lockup-Watercolor-logo

Waarom minerale make-up van jane iredale?

Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de jane iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit.

jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.