Vanaf oktober 2016 kunt u bij ons terecht voor Permanente Make-up. Hiervoor wordt u geholpen door Anh Ly.

Anh Ly is opgeleid door Irma Hulscher en is één van de beste in haar vak!

Zij is allround gediplomeerd Permanente Make-Up specialiste. Ze streeft naar zeer natuurlijk uitziende resultaten. Anh Ly is op de hoogte van alle nieuwe trends en om u goed van dienst te kunnen zijn, volgt zij jaarlijks meerdere trainingen en masterclasses.

Anh Ly behandelt op 18 November en 15 December.

Permanente make-up, mooi op elk moment

Permanente Make-Up is een methode waarbij huidvriendelijke pigmenten in de huid worden aangebracht. De wenkbrauwen, ogen en lippen worden van een langdurige en een natuurlijk ogende make-up look voorzien.

Permanente Make-Up is ook zeer geschikt voor mannen die ontbrekende stukjes en eventuele littekens in de wenkbrauwen willen opvullen of camoufleren.

Medische pigmentatie

Bij medische pigmentatie, ook wel dermopigmentatie of dermatografie genoemd, worden o.a. huidskleuren aangebracht op plaatsen waar -om welke reden dan ook- het natuurlijke pigment ontbreekt.

Het verschil tussen een medische pigmentatie en Permanente Make-Up is dat er bij medische pigmentatie een andere techniek wordt gebruikt en dat de pigmenten een camouflerende functie hebben.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden uit het portfolio.

Anh Ly staat geregistreerd met een A-registratie bij de NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten). Wij zijn kernlid bij de ANBOS, GGD gekeurd en in bezit van een vergunning van de Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Geef een reactie