Schoonheidssalon in Hoorn

Skin Solutions is een schoonheidssalon in Hoorn.

Wij helpen onze klanten hun huid jong, gezond en mooi te houden.

Dankzij onze behandelingen en ons specialisme krijg jij (weer) een stralende huid!

Bij ons vind je alle behandelingen die je nodig hebt. Niet alleen tegen algemene ouderdomsverschijnselen, maar ook tegen specifieke huidaandoeningen als acnelittekens en wanneer je een rokershuid hebt.

Direct een afspraak maken

Onze populairste behandelingen

Een compleet overzicht van onze behandelingen vind je op onze prijslijst.

Enkele klantreacties

“De Brazilian wax was top! Vooral omdat mijn huid – ook een paar dagen later – niet geïrriteerd is geraakt. Ook prettig: elk stukje huid werd maar één keer gewaxed. Dat heb ik weleens anders meegemaakt.”

“Het was uitstekend: heerlijk zachte en stevig aanvoelende huid. Ik zou vaker moeten gaan…”

“Tijdens de behandeling viel ik af en toe bijna in slaap. En daarna voelt je gezicht weer heerlijk en straalt de huid weer! Zo moet het toch zijn!!”

Meer klanten over onze behandelingen

Ons team

Wij werken met een enthousiast, goed opgeleid team, onder leiding van Tina Buys, schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Skin Solutions.

Tina over haar vak:

“Ik doe niets liever dan klanten blij maken door goede huidverzorging. Dat kan een verzorgend masker zijn, of een ontspannende massage. Maar het mooiste vind ik ervoor zorgen dat mensen met huidaandoeningen weer een mooie, gladde huid krijgen.

Laatst kwam hier een meisje met heftige acne. En daar zat ze ontzettend mee. Na onze behandelingen zag haar huid – en dus zij ook – er weer prachtig uit. Geweldig om te zien hoe blij ze met het resultaat was.

De huid fascineert me. Ik blijf dan ook doorleren: ik wil alles weten van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste behandelingen. Zodat mijn klanten daarvan profiteren.”

Direct een afspraak maken