Fractional laser
Dé oplossing voor rimpels, acné littekens en grove poriën.

Voorkom rimpels in het decolleté met zonbescherming, de juiste huidverzorging en slapen op de rug. Bestaande rimpels kun je verminderen met de Fractional Laser. Deze laser maakt ook de huid weer jong en elastisch en laat pigmentvlekken verdwijnen.

Om jouw huid weer vitaler, jonger en rimpellozer te maken adviseren wij een behandeling met Fractional Laser. Rimpels verdwijnen zonder operatie, chirurgie en injectables met een snelle hersteltijd na de behandeling. Naast huidverjonging wordt de Fractional laser ook ingezet voor het behandelen van littekens, acné littekens, pigmentvlekken, rimpels en striae.

Skin Solutions beschikt sinds kort over een nieuwe type laser: de Fractora / Ematrix Fractional Laser. Deze laser kan goed worden ingezet om een huid die vitaliteit en elasticiteit mist, weer steviger en jonger te maken. Met de gefractioneerde laser wordt over het te behandelen gebied een gelijkmatig patroon van gaatjes in de te vervangen huid geschoten. Dit gelijkmatige karakter is van belang om een mooi egaal resultaat te behalen.

Deze kleine gaatjes (wondjes) genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. De huid krijgt daardoor haar volle, vitale uitstraling weer terug. Na een Fractional Laser behandeling kan enige zwelling en roodheid (erytheem) van de huid ontstaan die vrij snel weer verdwijnt. De alledaagse dingen kunt u gewoon doen aangezien u na de behandeling gewoon make-up of camouflage aan mag brengen.

 

Prijslijst

FRACTORA / EMATRIX Prijs per behandeling
Voor huidverbetering, littekens, striae en huidverjoning
Vanaf prijs € 75
Hele gelaat 500         € 375
Halve gelaat 300         € 225
Grotere gebieden op aanvraag  

 

Direct een afspraak maken