Maak je huid weer jong met de Fractional laserbehandeling

Met de Fractional laser zijn rimpels en pigmentvlekken verleden tijd. Het maakt de huid jong, elastisch en bovendien rimpelvrij. Een behandeling met de Fractional laser kan ook worden ingezet voor littekens en striae.

Wat kun je verwachten?

Een behandeling met de Fractional laser laat rimpels, pigmentvlekken, littekens en striae verdwijnen zonder chirurgie, operatie en injectables. De behandeling maakt een huid die vitaliteit en elasticiteit mist weer stevig en jong. Het is mogelijk om de vrijwel alle lichaamsdelen te behandelen met de Fractional laser. In de meeste gevallen wordt er tijdens de behandeling een prikkelend gevoel geconstateerd. Na een behandeling met de Fractional laser kan er enige zwelling en roodheid van de huid ontstaan die snel weer verdwijnt, daarnaast is het na de behandeling gewoon mogelijk om make-up of camouflage aan te brengen. Je kunt je dagelijkse planning na een behandeling met de Fractional laser dus gewoon vervolgen.

Direct een afspraak maken

Hoe verloopt de behandeling?

Met de gefractioneerde laser wordt het te behandelen gebied beschoten met een gelijkmatig patroon van gaatjes om een zo mooi en egaal mogelijk resultaat te behalen, er ontstaan dan kleine wondjes in de huid. Het genezingsproces van deze wondjes maakt de huid weer jong en vitaal. De kleine gaatjes genezen snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen, tijdens dit genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. De behandeling met de Fractional laser heeft een snelle hersteltijd.

Wat te doen voor en na de behandeling?

Vanaf vier weken voor het begin van de Fractional laserbehandeling zijn epileren, plukken of andere ontharingsbehandelingen af te raden, Verder is het niet aan te bevelen om vanaf vier weken voor de behandeling in de zon te gaan liggen. De laserstralen van de Fractional laser worden door de zongebruinde huid aangetrokken en kunnen dan niet effectief hun werk doen. Verder adviseren wij na de behandeling gedurende zes weken niet te zonnebaden.

Wij bieden ook laserontharing aan.

Prijslijst

FRACTORA/EMATRIX
Voor huidverbetering, littekens, striae en huidverjonging

Vanaf prijs       € 75,-
Hele gelaat     € 375,-
Halve gelaat    € 225,-
Grotere gebieden op aanvraag

Direct een afspraak maken