Schoonheidssalon Hoorn
0229-277419

Reveal Imager Huidanalyse

De gezondheid van de huid in één oogopslag.

De Reveal Imager geeft onmiddellijk een beeld van de huidconditie: zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels en onzuivere huid worden duidelijk zichtbaar.
Standaard foto
Vooraanzicht
Standaard foto
Linker kant
Gepolariseerde foto

Bruine vlekken
Gepolariseerde foto
Rode zones
De computergestuurde Reveal Imager geeft ons de mogelijkheid gedetailleerde foto’s van het gelaat op bepaalde tijdstippen te maken. Het toestel neemt zowel standaard- als kruisgepolariseerde foto’s zodat de huidconditie op en onder het huidoppervlak kan bepaald worden. Met de Reveal Imager kunnen bovendien bepaalde zones uitvergroot worden om ze nauwkeuriger te bekijken. Op basis hiervan zal de huidanalyse-expert een gepersonaliseerd verzorgingsprogramma voor thuis en in het instituut opstellen. Na de analyse worden de foto’s en het behandelingsadvies voor de klant afgedrukt.
De huidanalyse-expert zal een opvolgdatum voorstellen om opnieuw foto’s te nemen en deze te vergelijken met de vorige. Op basis hiervan zal het verzorgingsprogramma aangepast worden. De voor- en na foto’s bewijzen het succes van onze producten.

Direct een afspraak maken

Contact

Skin Solutions
Schoonheidssalon Hoorn

Nieuwe Noord 16
1621 EN Hoorn (NH)
Telefoon: 0229-277419
Mobiel: 06-25044384

info@skin-solutions.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand de laatste huidverzorgings tips!

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief verwerken wij uw gegevens. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag en woensdag
9.00 tot 18.00 uur
Donderdag
9.00 tot 21.00 uur
Vrijdag
9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag
9.00 tot 17.00 uur


Privacy Statement

Over ons

Skin solutions is een schoonheidssalon in Hoorn. We zijn goed bereikbaar vanuit Enkhuizen, Stede Broec, Medemblik, Alkmaar, Purmerend en de rest van Noord Holland. Wij houden je huid jong, gezond en stralend. Google+