De gezondheid van de huid in één oogopslag.

De Reveal Imager geeft onmiddellijk een beeld van de huidconditie: zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels en onzuivere huid worden duidelijk zichtbaar.
Standaard foto
Vooraanzicht
Standaard foto
Linker kant
Gepolariseerde foto

Bruine vlekken
Gepolariseerde foto
Rode zones
De computergestuurde Reveal Imager geeft ons de mogelijkheid gedetailleerde foto’s van het gelaat op bepaalde tijdstippen te maken. Het toestel neemt zowel standaard- als kruisgepolariseerde foto’s zodat de huidconditie op en onder het huidoppervlak kan bepaald worden. Met de Reveal Imager kunnen bovendien bepaalde zones uitvergroot worden om ze nauwkeuriger te bekijken. Op basis hiervan zal de huidanalyse-expert een gepersonaliseerd verzorgingsprogramma voor thuis en in het instituut opstellen. Na de analyse worden de foto’s en het behandelingsadvies voor de klant afgedrukt.
De huidanalyse-expert zal een opvolgdatum voorstellen om opnieuw foto’s te nemen en deze te vergelijken met de vorige. Op basis hiervan zal het verzorgingsprogramma aangepast worden. De voor- en na foto’s bewijzen het succes van onze producten.

Direct een afspraak maken