AFB-BioSurface-Peel_2 (2)Een gladde, egale en stralende huid

Je wilt een stapje verder met Dermalogica en jouw huid een flinke boost geven? De Dermalogica exfoliatie behandeling AR35 is een exfoliatie kuur waarbij exfolianten (milde fruitzuren en enzymen) over elkaar aangebracht worden. De kuur is geschikt voor elke huid en de exfolianten zullen helemaal op jouw huid afgestemd worden.

Jouw mooie, nieuwe huid komt tevoorschijn met deze AR35 exfoliatie behandeling van Dermalogica. Ook heel mooi bij huidproblemen, zoals schade door de zon, pigmentatie, vroegtijdige veroudering en dehydratatie (vochtarme huid). De exfoliatie behandeling AR35 is geschikt voor een ieder die zijn huid wil exfoliëren zonder hem te irriteren of te beschadigen.

Wat is een Dermalogica exfoliatie AR35 behandeling

Het hoofdingrediënt in de formule van de Active Resurface 35 is Exfoliant Accelarator 35. Dit is een concentraat dat bestaat uit AHA (melkzuur) en BHA (salicylzuur) zuren. Samen met enzymen en peptides stimuleert het de opschuiving van mooie, nieuwe en gezonde huidcellen en heeft zo een huidverjongende werking. Tijdens de behandeling brengen we verschillende exfolianten in laagjes aan op de huid die helemaal afgestemd worden op jouw huid.

Welk resultaat kun je verwachten

Het resultaat van de Dermalogica exfoliatie behandeling is een mooie, zeer gladde, egale en stralende huid en dit heb je al na één behandeling. Maar het beste en mooiste resultaat krijg je in een kuur van 6 Behandelingen. Na de kuur ga je het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken.
Prijzen:

 • Enkele behandeling € 70
 • Kuur 6 behandelingen € 349

Direct een afspraak maken

NIEUW: BIOSURFACE™ PEEL voor iedereen die een stapje verder wil.

Wat is een BioSurface Peel van Dermalogica

Het is een nieuwe peeling die een stapje verder gaat dan de AR35 peeling. Het is de sterkste peeling behandeling van Dermalogica en wordt aangebracht in 4 stappen. De 4 stappen bestaan uit voorbereiden, verzachten, daadwerkelijke peeling en de neutralisatie.

Wat doet de BioSurface Peel van Dermalogica

Op dit moment zijn peelingen zeer populair. Peelingen stimuleren de celdeling en kunnen de kwaliteit, textuur en kleur van de huid verbeteren als ze op de juiste wijze worden toegepast. De BioSurface Peel is een geheel nieuwe methode van peelen omdat de huid niet onnodig wordt beschadigd. Hierdoor krijg je wel de voordelen van een peeling, maar niet de nadelen zoals een sterke vervelling enz.

Voordelen voor  jouw huid met de BioSurface Peel

 • De huid zal gladder en zachter gaan aanvoelen
 • Geeft een verbetering van de huidstructuur
 • Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar
 • Helpt acne te verminderen
 • Vermindert onzuiverheden
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Maakt de huidskleur egaler en frisser
 • Oppervlakkige pigmentvlekken vervagen
 • Beschadiging door de zon wordt aangepakt
 • Huidveroudering wordt aangepakt

Waarom is de BioSurface Peel zo uniek

Heel veel chemische peelingen beschadigen de huid. De BioSurface Peel van Dermalogica geeft de beste resultaten zonder de huid onnodig te beschadigen. Hierdoor heeft de huid geen hersteltijd nodig.

BioSurface Peel in een kuur

Wil je het beste resultaat halen uit de BioSurface Peel, dan adviseer ik je om te starten met een kuur. Elke keer als je de peeling ondergaat ga je steeds verder in het resultaat.

De verzorging van de huid na de BioSurface Peel

Om de huid op de juiste manier te verzorgen na de peeling is het belangrijk om de UltraCalming producten van Dermalogica thuis te gebruiken. Deze gaan de huid kalmeren en herstellen en zijn een mooie aanvulling op de peeling. Hierna ga je weer over op je eigen Dermalogica producten. De UltraCalming producten zijn ook verkrijgbaar in een kleine kit.

Direct een afspraak maken