Wil jij hetzelfde als onze klanten?

Onze klanten willen:

Hun huid jong, gezond en mooi houden.

Zo natuurlijk mogelijk. Zo lang mogelijk.

Daarom komen ze bij ons: omdat wij dat begrijpen. En omdat wij hun huid begrijpen. Vooral: omdat wij zichtbare resultaten boeken. En daarom blíjven ze bij ons.

Onze behandelingen voorkomen en verminderen de gevolgen van huidveroudering. Of nemen die zelfs helemaal weg.

Sommige klanten komen bij ons met specifieke huidproblemen:

Daar willen ze iets aan laten doen. Daarvoor hebben wij specifieke behandelingen.

Echt waar: je hoeft niet rond te blijven lopen met lelijke littekens of ernstige acne!

Dit is waarom onze klanten bij óns komen

En een wat uitgebreidere ervaring van een mannelijke klant, Skin Solutions heeft ook mannen behandelingen:

‘Een man in een schoonheidssalon.. is dat niet zoiets als een vrouw in de bouw?’ was mijn eerste gedachte, toen me werd voorgesteld om een behandeling bij een schoonheidssalon te ondergaan. De behandeling werd mij aangeboden, zodat ik mijn ervaring met iemandkon delen. Vrijwel tegelijkertijd vroeg ik me af: ‘Wat is er eigenlijk mis met een vrouw in de bouw, behalve dan dat je het niet vaak ziet?’

Op de dag voorafgaand aan de behandeling kwam het idee tot stand. Tina Buys van Skin Solutions en ik praatten over mannen en hun uiterlijke verzorging. Waarom laten relatief weinig mannen zich in een schoonheidssalon behandelen? Ze gaan wel naar de sauna, sportmasseur of fysiotherapeut.  Dus waarom niet naar de schoonheidssalon?

Als marketing en communicatiedeskundige heb ik mijn ideeën met Tina besproken. Tina stelde me direct voor om een complete behandeling te ondergaan. Dat leek me een prima idee.

De behandeling zou de volgende dag al plaatsvinden. De schoonheidsspecialiste die mij zou behandelen was ook bij het gesprek aanwezig en legde uit wat de behandeling inhield.

Op de dag zelf werd ik hartelijk ontvangen en werd ik gevraagd een vragenlijst in te vullen. Een belangrijke vragenlijst omdat de schoonheidsspecialiste hiermee op de hoogte wordt gesteld van eventuele allergieën en omstandigheden die invloed kunnen hebben op de behandeling.

Hierna werd mijn huid geanalyseerd. Dit gebeurt door met een pen-achtig apparaat op verschillende plekken op handen en gezicht kortstondig licht te drukken. Het meetapparaat brengt de toestand van de huid in kaart. Op basis van deze gegevens wordt de behandeling afgestemd.

Met ontbloot bovenlijf en blote voeten nam ik plaats in de behandelstoel. De schoonheidsspecialiste begon met het masseren van mijn gezicht en hoofdhuid, gevolgd door het regelmatig inpakken van mijn gezicht in warme doeken, afgewisseld met het behandelen van de huid met reinigende en voedende middelen. In slaap vallen was al snel heel dichtbij en dat gebeurt me alleen als ik me echt op m’n gemak voel.

De behandeling richt zich vooral op het gezicht, hoofd, de nek en schouderstreek, maar ook mijn handen en voeten werden behandeld en gemasseerd. De ontspanning voel je in je hele lichaam en dat is een ervaring die ik niet direct had verwacht.

Deze schoonheidsbehandeling heeft mij er van overtuigd dat de schoonheidssalon niet langer alleen het domein van de vrouw is. Het is helemaal geen onnatuurlijke plek voor een man, realiseerde ik me. Integendeel zelfs: zo’n schoonheidsbehandeling is een weldaad voor iederéén.

Dus

mannen: emancipeer! Stap naar de schoonheidssalon en trakteer jezelf op welverdiende verzorging en ontspanning. Een echte kerel geniet van het leven en deskundige verzorging hoort daar gewoon bij!

Ben jij onze volgende klant?

Wil jij ook je huid jong houden? Gezond houden? Mooi houden?

Dan ben jij misschien onze volgende klant.

Wij zorgen ervoor dat je huid (weer) gaat en blijft stralen.

Bekijk onze prijslijst en maak direct een afspraak, of kies uit onze populairste behandelingen:

Direct een afspraak maken