Wil jij hetzelfde als onze klanten?

Onze klanten willen:

Hun huid jong, gezond en mooi houden.

Zo natuurlijk mogelijk. Zo lang mogelijk.

Daarom komen ze bij ons: omdat wij dat begrijpen. En omdat wij hun huid begrijpen. Vooral: omdat wij zichtbare resultaten boeken. En daarom blíjven ze bij ons.

Onze behandelingen voorkomen en verminderen de gevolgen van huidveroudering. Of nemen die zelfs helemaal weg.

Sommige klanten komen bij ons met specifieke huidproblemen:

Daar willen ze iets aan laten doen. Daarvoor hebben wij specifieke behandelingen.

Echt waar: je hoeft niet rond te blijven lopen met lelijke littekens of ernstige acne!

Ook voor wellness!

Zorgen voor je huid heeft ook alles te maken met wellness: als jij lekker in je vel zit (bijvoorbeeld na een massage), heeft dat ook een positief effect op je huid.

Heb je last van veel stress en vermoeidheid, heb je juist meer kans op vroegtijdige veroudering van je huid.

Daarom hebben we ook een breed wellness-aanbod, met verschillende ontspanningsmassages.

Dit is waarom onze klanten bij óns komen

Skin Solutions
"Heerlijke behandeling gehad, ontspannende massage en goed advies specifiek op mijn huid zonder dat ik mij verplicht voelde om naast de behandeling nog iets anders te kopen."
Skin Solutions
"Altijd heerlijk en ontspannend en elke keer weer een andere behandeling en veel informatie over produkten."
Skin Solutions
"Een gezichtsbehandeling met voetmassage...dat wás uit mijn comfort zone. Nu niet meer. Het is heerlijk. Voor herhaling vatbaar."
Skin Solutions
"De ontvangst, aandacht en het samenspel met de client zijn in mijn opinie buitengewoon goed."
Skin Solutions
"De salon is goed te bereiken en ligt midden in het centrum van hoorn. Als er iets nieuws op de markt is wordt ik goed geïnformeerd, en er wordt niet opdringend gepresenteerd tot aankopen! Tot nu toe ben ik tevreden over de gedane behandelingen."
Skin Solutions
"Het was weer uitstekend. Elise heeft de behandeling gestart. Ze heeft me goed verzorgd en een gezellig praatje gemaakt. De massage van Tina was weer uitstekend, ontspannend. Tot slot heeft Elise me mooi opgemaakt. De volgende dag voelde mijn huid duidelijk soepeler en zachter aan."
Skin Solutions
"Dus mannen: emancipeer! Stap naar de schoonheidssalon en trakteer jezelf op welverdiende verzorging en ontspanning. Een echte kerel geniet van het leven en deskundige verzorging hoort daar gewoon bij!"
Skin Solutions
"Ik heb weer genoten en ieder bezoek doet me goed."
Skin Solutions
"Ik vind de behandelingen bij Skin-solutions heel waardevol. Ik ervaar oprechte aandacht en voor mijn bijzonder kwetsbare huid krijg ik hele nuttige aanwijzingen. Zeker voor mensen met een kwetsbare huid is Skinsolutions een aanrader, veel meer expertise dan een doorsnee schoonheidsspecialiste"
Skin Solutions
"Minst pijnlijke brazilian wax ooit! Ervaring en goeie wax maken het een aangename behandeling."
Skin Solutions
"Hier dan het resultaat van jullie werk en mijn lijden: Ik ben er zo ontzettend gelukkig mee! Ik heb ontzettend veel complimenten gehad over mijn jurk en mijn rug zag (en ziet) er weliswaar fantastisch uit. Ik had nooit kunnen dromen dat ik zo iets aan kon trekken, maar door jullie is het dan toch werkelijkheid geworden. Jullie kunnen niet beseffen hoe ongelofelijk bijzonder het voor me is. Een mijlpaal in mijn leven! Ik ben jullie enorm dankbaar. Tot snel!"
Skin Solutions
": Ik werd vriendelijk ontvangen, ook al was het nog lunchtijd. Daarna kreeg ik een heerlijke handmassage, terwijl die niet ingepland en berekend werd. En tijdens mijn geboekte behandeling werd ik super tot rust gebracht en werd me alles duidelijk uitgelegd. Een hele fijne ervaring!!!"
Skin Solutions
"Ik vind het altijd erg goed bij Skin Solutions, uitstekende kennis van zaken, kundig en persoonlijke service. Ik voel me altijd te gast."
Skin Solutions
"Een kadootje ! Babyhuidje ( nouja bijna)"
Skin Solutions
"Heerlijke behandeling van Ashley."
Skin Solutions
"Ik ben al jaren vaste klant omdat de behandelingen, de producten en de service uitstekend zijn. Skin solutions houdt ook de ontwikkelingen bij en heeft de nieuwste behandelmethoden die er voor de huid bestaan. Ik heb gister de cryo therapie gehad, ijskoude lucht die heen en weer over m'n gezicht werd geblazen (voelt niet ijskoud) en de huidfuncties oa reset. M'n gezicht zag er daarna stralend en strak uit. Zeker aan te bevelen!"
Skin Solutions
"De kracht van Tina dat de informatie die zij geeft, kundig en goed is."
Skin Solutions
"Heeft kennis van zaken, en altijd vriendelijk"
Skin Solutions
"Het is een mooie schone plek waar correct gewerkt wordt."
Skin Solutions
"Goede vlotte service en goede produkten.. Aardige dames. Lekkere koffie. Ik kom graag terug."
Skin Solutions
"Er werd heel goed uitgelegd wat ze ging doen en ik vond het erg duidelijk. Ik werd vriendelijk ontvangen met de vraag of ik iets wilde drinken. En na afloop kreeg ik nog een uitleg over bepaalde producten die voor mij handig waren. Deze behandeling is zeker voor herhaling vatbaar!!!"

 

En een wat uitgebreidere ervaring van een mannelijke klant, Skin Solutions heeft ook mannen behandelingen:

‘Een man in een schoonheidssalon.. is dat niet zoiets als een vrouw in de bouw?’ was mijn eerste gedachte, toen me werd voorgesteld om een behandeling bij een schoonheidssalon te ondergaan. De behandeling werd mij aangeboden, zodat ik mijn ervaring met iemandkon delen. Vrijwel tegelijkertijd vroeg ik me af: ‘Wat is er eigenlijk mis met een vrouw in de bouw, behalve dan dat je het niet vaak ziet?’

Op de dag voorafgaand aan de behandeling kwam het idee tot stand. Tina Buys van Skin Solutions en ik praatten over mannen en hun uiterlijke verzorging. Waarom laten relatief weinig mannen zich in een schoonheidssalon behandelen? Ze gaan wel naar de sauna, sportmasseur of fysiotherapeut.  Dus waarom niet naar de schoonheidssalon?

Als marketing en communicatiedeskundige heb ik mijn ideeën met Tina besproken. Tina stelde me direct voor om een complete behandeling te ondergaan. Dat leek me een prima idee.

De behandeling zou de volgende dag al plaatsvinden. De schoonheidsspecialiste die mij zou behandelen was ook bij het gesprek aanwezig en legde uit wat de behandeling inhield.

Op de dag zelf werd ik hartelijk ontvangen en werd ik gevraagd een vragenlijst in te vullen. Een belangrijke vragenlijst omdat de schoonheidsspecialiste hiermee op de hoogte wordt gesteld van eventuele allergieën en omstandigheden die invloed kunnen hebben op de behandeling.

Hierna werd mijn huid geanalyseerd. Dit gebeurt door met een pen-achtig apparaat op verschillende plekken op handen en gezicht kortstondig licht te drukken. Het meetapparaat brengt de toestand van de huid in kaart. Op basis van deze gegevens wordt de behandeling afgestemd.

Met ontbloot bovenlijf en blote voeten nam ik plaats in de behandelstoel. De schoonheidsspecialiste begon met het masseren van mijn gezicht en hoofdhuid, gevolgd door het regelmatig inpakken van mijn gezicht in warme doeken, afgewisseld met het behandelen van de huid met reinigende en voedende middelen. In slaap vallen was al snel heel dichtbij en dat gebeurt me alleen als ik me echt op m’n gemak voel.

De behandeling richt zich vooral op het gezicht, hoofd, de nek en schouderstreek, maar ook mijn handen en voeten werden behandeld en gemasseerd. De ontspanning voel je in je hele lichaam en dat is een ervaring die ik niet direct had verwacht.

Deze schoonheidsbehandeling heeft mij er van overtuigd dat de schoonheidssalon niet langer alleen het domein van de vrouw is. Het is helemaal geen onnatuurlijke plek voor een man, realiseerde ik me. Integendeel zelfs: zo’n schoonheidsbehandeling is een weldaad voor iederéén.

Dus mannen: emancipeer! Stap naar de schoonheidssalon en trakteer jezelf op welverdiende verzorging en ontspanning. Een echte kerel geniet van het leven en deskundige verzorging hoort daar gewoon bij!

Ben jij onze volgende klant?

Wil jij ook je huid jong houden? Gezond houden? Mooi houden?

Dan ben jij misschien onze volgende klant.

Wij zorgen ervoor dat je huid (weer) gaat en blijft stralen.

Bekijk onze prijslijst en maak direct een afspraak, of kies uit onze populairste behandelingen:

Direct een afspraak maken