Schoonheidssalon Hoorn
0229-277419

Vitamine C

 

Vitamine C is een sterke antioxidant die essentieel is in onze voeding. Ook toegepast in huidverzorging is deze vitamine van groot belang!

DERIVATEN VAN VITAMINE C

Hoewel ascorbinezuur (de pure vorm van vitamine C) zeer effectief is als het op een juiste manier wordt geproduceerd en verpakt, is het zeer bewerkelijk. Bovendien geeft het kans op huidirritatie en verliest het gemakkelijk aan effectiviteit wanneer het in aanraking komt met zuurstof, licht en vocht. Daarom maakt Dermalogica ook gebruik van stabiele derivaten van vitamine C. Deze derivaten worden omgezet in ascorbinezuur zodra ze op de huid worden aangebracht en geven minder kans op irritatie dan de pure vitamine. De bekendste vitamine C derivaten zijn:

  • Magnesium Ascorbyl Phosphate (MAP) Een vorm van vitamine C die gestabiliseerd is met magnesiumfosfaat. Dit derivaatfoto vitamine C producten zit onder andere verwerkt in MAP-15 regenerator™ en Antioxidant Hydramist.
  • Sodium Ascorbyl Phosphate (SAP) Een vorm van vitamine C die gestabiliseerd is met natriumfosfaat. Dit derivaat zit onder andere verwerkt in Overnight Retinol Repair.
  • Ascorbyl Glucoside Een vorm van vitamine C die gestabiliseerd is met glucose. Dit derivaat zit bijvoorbeeld in Multivitamin Power Serum. Vitamine C is een sterke antioxidant die de huid beschermt tegen Uv-stralen.

Geef een reactie


Contact

Skin Solutions
Schoonheidssalon Hoorn

Nieuwe Noord 16
1621 EN Hoorn (NH)
Telefoon: 0229-277419
Mobiel: 06-25044384

info@skin-solutions.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand de laatste huidverzorgings tips!

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag en woensdag
9.00 tot 18.00 uur
Donderdag
9.00 tot 21.00 uur
Vrijdag
9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag
9.00 tot 17.00 uur

Over ons

Skin solutions is een schoonheidssalon in Hoorn. We zijn goed bereikbaar vanuit Enkhuizen, Stede Broec, Medemblik, Alkmaar, Purmerend en de rest van Noord Holland. Wij houden je huid jong, gezond en stralend. Google+