NIEUW bij Skin Solutions
Dermalogicas’s Sound Sleep Cocoon; huidverzorging terwijl je slaapt!

De nieuwe Sound Sleep Cocoon bevat actieve ingrediënten die het nachtelijk herstel van de huid optimaliseren, de huid verzachten en een goede slaap bevorderen. Dit onder andere dankzij essentiële oliën die door beweging geactiveerd worden.
Sound Sleep Cocoon is geformuleerd om ’s nachts zijn werk te doen. Het product werkt samen met het circadiaans ritme van de huid. Het circadiaans ritme is een vastgesteld ritme van biologische activiteit, overdag en ’s nachts. Het is gebaseerd op de natuurlijke manier waarop ons lichaam reageert op licht en donker.

De slaapverwekkende stof melatonine wordt ’s nachts door ons lichaam aangemaakt. Dit stofje staat bekend om de antioxidant-eigenschappen. Ook vermindert de hoeveelheid stresshormonen zoals cortisol terwijl we slapen, waardoor de huid zich gemakkelijker kan herstellen en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Slapen zorgt er ook voor dat ons lichaam meer collageen aanmaakt, wat fijne lijntjes vermindert en ervoor zorgt dat er meer groeihormoon wordt aangemaakt.

Deze gel-crème met actieve ingrediënten werkt samen met het biologisch ritme van de huid. De formule verheldert, bevordert een goede nachtrust en zorgt voor een stralende huid de volgende ochtend.

Hoofdingrediënten & voordelen
• Perzische zijdeboom revitaliseert de huid en vermindert tekenen van vermoeidheid.
• Whu-zhu-yu extract dit Chinese extract zorgt voor zichtbare verheldering van de huid.
• Kakadu (pruim) extract dit extract is rijk aan vitamine C en verheldert en egaliseert de huid.
• Tamarindezaad creëert een ‘cocon’ van comfort voor de huid, verzacht en hydrateert.
• Essentiële oliën de door beweging geactiveerde essentiële oliën uit Franse lavendel, Sandelhout en Patchouli kalmeren de huid en bevorderen een goede

Hoe te gebruiken
Breng aan over het gereinigde gezicht en de hals als laatste stap in de verzorgingsroutine. Laat de gel-crème goed inwerken. Voor optimale nachtelijke hydratatie kan Sound Sleep Cocoon over een andere Dermalogica moisturizer heen aangebracht worden.

6 tips om beter slapen
1. Zet elektronische apparaten uit en dim je lichten 30 minuten voordat je gaat slapen.
2. Maak je slaapkamer zo donker mogelijk en zorg ervoor dat de ruimte niet te warm is.
3. Vermijd ‘s avonds alcohol, suiker en cafeïne.
4. Haal diep adem – dat helpt om te ontspannen en om je lichaam te kalmeren.
5. Zorg voor een ritme. Ga op vaste tijden naar bed en sta op vaste tijden op, ook in het weekend.
6. Zorg na het opstaan voor voldoende daglicht om je biologische klok te reguleren.

Geef een reactie