Lees meer over de lancering van Dermalogica’s nieuwe product!

 

Het prachtige nieuwe product van Dermalogica, de DAILY SUPERFOLIANT!

Daily Superfoliant zorgt voor een directe ontgifting en een gepolijste huid. Het actieve poeder maakt de huid superzacht en bestrijdt de biochemische triggers die leiden tot huidveroudering en zaken zoals onder andere pigmentvlekken, fijne lijntjes en een doffe uitstraling.

Voortgekomen uit de innovatieve technologie van Dermalogica ’s bestseller Daily Microfoliant is Daily Superfoliant mild genoeg voor dagelijks gebruik, maar krachtig genoeg voor onmiddellijk zichtbaar resultaat.superfolianttrr

Wat doet dit product voor jouw huid?
– Beschermen
– Egaliseren
– Exfoliëren/ Polijst
– Voorkomt huidveroudering
– Ontgift

Belangrijke ingrediënten:
– Geactiveerde houtskool
– Melkzuur
– Appelzuur
– Niacinamide
– Anti – aanhechtingscomplex

Breng na de reiniging een halve theelepel Daily Superfoliant aan in vochtige handen en schuim het op tot een romig schuim. Breng het product vervolgens in licht roterende bewegingen aan op het gelaat van boven naar beneden en vermijd hierbij de huid rondom de ogen. Spoel de Daily Superfoliant daarna af met lauwwarm water.

 

FaceFit

Benieuwd naar wat de Daily Superfoliant voor jou doet, maar eigenlijk een tekort aan tijd?
Maak nu jouw afpraak voor een 30 minuten durende FaceFit behandeling.

Voorafgaand aan deze supersnelle effectieve behandeling voeren wij een test uit door middel van Residu Detector Strips. Met deze strips kunnen wij het vuil zien wat aan jouw huid is gehecht. Daarna maken wij de huid schoon en gebruiken wij de Daily Superfoliant om de aangehechte vuildeeltjes los te weken.

Na het gebruik van deze exfoliant voeren wij opnieuw de Residu test uit om te zien hoe het vuil op jouw huid is afgenomen! Natuurlijk sluiten wij de behandeling af met een passende dagverzorging en persoonlijk thuisadvies, zo zorgen wij dat je weer stralend de deur uit gaat!

Deze behandeling duurt slechts 30 minuten, wordt uitgevoerd aan de Skin Bar en kost € 33

Geef een reactie