Schoonheidssalon Hoorn
0229-277419

Ga de uitdaging aan en zeg bye bye acne!

Alsof wallen nog niet genoeg waren …’s morgens naar je spiegelbeeld staren en vijf rijpe pukkels verwelkomen is verre van een pretje. Soms geven we ze zelfs namen, in een poging het onprettig en onzekere gevoel weg te lachen. Goedemorgen Louise, Raf, Karel, Marie en Sara!

Mensen met acne begrijpen dit maar al te goed. En ook al heb je mooie ogen, prachtige lippen, weelderig haar zoals dat van Doutzen Kroes of de geweldige humor van Michelle Obama, die verdomde rode bobbeltjes zijn het enige wat je nog ziet. Waardoor je zelfvertrouwen vaak nog sneller keldert dan je duikboot bij een spelletje Zeeslag.

Waarom ik?

Why me? De million-dollar question die we onszelf vaak stellen. Maar weet dat je niet alleen bent. Steeds meer personen gaan de strijd aan met acne. En terwijl we het vroeger vaak associeerden met de pubertijd, is acne ook een probleem dat meer en meer bij volwassenen voorkomt. En als man… we snappen het. Scheren wordt plots een ware beproeving als je met acne sukkelt.

De oorzaak?

Die kan variëren. Stress & een onevenwichtige voeding zijn de meest gekende oorzaken. Maar helaas kunnen je genen ook vaak de pret bederven of zijn onhandelbare hormonen de partypoopers van dienst.

Wat de oorzaak ook mag zijn: acne is doorgaans het resultaat van een teveel aan talg, waardoor ontstekingen kunnen ontstaan. En hoewel bepaalde producten, zalfjes of aanpassingen in je dagelijks leven deze ontstekingen kunnen verminderen, zullen ze meestal de onderliggende oorzaak niet bestrijden. Hélène V. to the rescue!!

Bekijk hier de verschillende acné behandelingen die Skin Solutions biedt, waaronder speciaalbehandeling bij heftige acne.

Pukkel War #928

Wij gaan je helpen in deze strijd! We weten het, dit heb je misschien al vaker gehoord. Maar Pukkel War nr. 928 zal je laatste ooit worden.

Om voor eens en altijd die vervelende rode bultjes onder controle te houden, start je met Skin Accumax van Advanced Nutrition Programme. Dit superheroe huidsupplement bevat een power-team van vitamines A, C en E en de unieke voedingsstof DIM (=extract van broccoli). Het helpt je een gezonde, zuivere en gave huid te bekomen. Dit unieke huidsupplement werkt in op alle verschillende oorzaken van acne (te veel talg, bacteriën, hormonen,…) en brengt de huid weer in balans. Klinkt goed, toch?!

Mooi zijn ben je vanbinnen én vanbuiten: dus naast het innemen van dit huidsupplement, is je huid tweemaal per dag reinigen een must. Sebuwash van Environ is hiervoor de perfecte sidekick. Deze verwijdert efficiënt overtollig talg én onzuiverheden, zonder je huid uit te drogen. Want hoewel we vaak denken dat je pukkels best bestrijdt door ze uit te drogen, is niks minder waar. Hoe droger je huid is, hoe sneller die aan de alarmbel zal trekken. Resultaat? Je huid maakt meer talg aan om de balans terug op peil te krijgen. En meer talg = meer kans op nieuwe ontstekingen = opnieuw een naam bedenken voor dat nieuwe puistje.

Daarom raden we na de reiniging de Environ A, C & E Oil aan. We know, olie op een vette en acne-gevoelige huid klinkt vreemd…  maar deze lichte, voedende olie bevat de kenmerkende Environ vitaminecocktail (A, C & E) en zorgt voor een perfecte balans. Zo wordt er geen overbodige hoeveelheid talg aangemaakt. De lichte olie trekt bovendien snel in. Dus geen zorgen, je zal er niet uitzien als een discobal. 😉

Zowel Sebuwash als de A, C & E Oil vind je terug in de Cool Home Peel kit. Bijkomend extraatje hierbij is de LACM 1. Breng ‘s avonds een dun laagje van deze crème gelijkmatig aan op de zones met puistjes en laat het 10 minuten inwerken. Spoel af met veel water en dep de huid droog. Vervolgens breng je de A, C & E Oil aan op je gelaat.

Oh en over discoballen gesproken: heb je een feestje gepland (of draag je graag dagelijks make-up?), kies dan voor een merk dat tegelijkertijd bedekking én verzorging garandeert, zoals jane iredale. De Purepressed Base minerale foundation in poedervorm is hiervoor een topper. Het bevat geen olie, talk, synthetische kleur- en geurstoffen noch synthetische bewaarmiddelen en heeft een antibacteriële werking (in tegenstelling tot vele andere merken). Hierdoor zullen je poriën niet verstoppen. Werk af met Balance: deze Hydration Spray fixeert je make-up en laat de mineralen versmelten met je huid. Het groene thee-extract in de spray kalmeert de gevoelige huid en doodt tegelijk de acne-bacterie. Als je daar niet enthousiast van wordt…

Hier en daar een hardnekkige pukkel die meer bedekking nodig heeft? Disappear has got you covered! Letterlijk en figuurlijk. Met slechts een klein beetje van dit product bedek je niet alleen dat puistje, het verzorgt ook je huid.

Geef een reactie


Contact

Skin Solutions
Schoonheidssalon Hoorn

Nieuwe Noord 16
1621 EN Hoorn (NH)
Telefoon: 0229-277419
Mobiel: 06-25044384

info@skin-solutions.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand de laatste huidverzorgings tips!

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief verwerken wij uw gegevens. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag en woensdag
9.00 tot 18.00 uur
Donderdag
9.00 tot 21.00 uur
Vrijdag
9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag
9.00 tot 17.00 uur


Privacy Statement

Over ons

Skin solutions is een schoonheidssalon in Hoorn. We zijn goed bereikbaar vanuit Enkhuizen, Stede Broec, Medemblik, Alkmaar, Purmerend en de rest van Noord Holland. Wij houden je huid jong, gezond en stralend. Google+