NIEUW bij Skin Solutions!

Heb jij ook genoeg van die fijne lijntjes en ben je nog niet toe aan injectables of fillers? Dan is dit de perfecte oplossing: pleisters met fillers!

Hoe werkt het?
De pleisters bevatten oplosbare micronaaldjes, opgebouwd uit hyaluronzuurkristallen. De grootte van de micronaaldjes is 200 of 300 micron, wat aanbrengen op en opname door de huid comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Deze ‘naaldjes’ versmelten als het ware met de huid.

bijgesnedenWanneer het wordt aangebracht voel je een licht prikkelende sensatie doordat de micronaaldjes de huid binnendringen en oplossen.
Het hyaluronzuur zorgt voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels, die zijn ontstaan door uitdroging, van binnenuit weer worden opgevuld. Daarnaast geeft het de huid zijn elasticiteit terug. De dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine C.

In de salon
De eerste keer wordt de behandeling uitgevoerd bij ons in de salon. Wij zullen de behandeling uitvoeren op de zone die jou stoort. We brengen de pleisters aan met gemiddelde druk en deze masseren wij 1 á 2 minuten in. Je voelt kleine prikkelingen van de micronaaldjes die de huid indringen. Daarover brengen wij gelsheets aan, die vervolgens 20-25 minuten blijven zitten op dit gebied. Daarna spoelen wij het af met water.

Thuisgebruik
Om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken adviseren wij om de dermafiller minimaal 1 keer in onze salon toe te laten passen.
Na deze behandeling kunt u het resultaat wekelijks onderhouden met Quanis Dermafiller Home.

Wat is het effect
Na de behandeling is er meteen effect! Het effect van één behandeling in de salon blijft tot 96 uur. Mocht je het hierna herhalen (2x per week gedurende een maand), behoud je het resultaat ongeveer 3 maanden!
Hierna wordt het effect bijgehouden met 1-2 keer per week.

Overige belangrijke informatie
Onze micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen en alcohol. Ze zijn niet getest op dieren.

 

 

Geef een reactie