Relaxerend en ontspannend

Een luxe gezichtbehandeling is reinigend, ontspannend en wordt meestal gecombineerd met een massage.

Voor elk type huid en aandoening hebben we een geschikte behandeling.

Resultaat: minder zichtbare gevolgen van veroudering.

We bieden de volgende luxe behandelingen van Dermalogica voor je gezicht:

Duur: 30 Minuten | Kosten: €49

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

Afspraak maken

Duur: 30 Minuten | Kosten: €69

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie.

Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

Afspraak maken

Duur: 60 Minuten | Kosten: €89

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse.

Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

Afspraak maken

Duur: 60 Minuten | Kosten: €129

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet, waaronder Microdermabrasie en LED.

Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Afspraak maken

Duur: 10 Minuten | Kosten: €10 of €0*

Een 10-minuten treatment aan de Skin Bar gericht op een bepaald product of thema, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van professional-only producten en/of (hand)apparatuur.

De behandeling is inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik van producten. De ideale treatment voor een snelle boost van de huid!

* Facefit is gratis bij besteding vanaf €99 aan producten

Afspraak maken

Duur: 10 Minuten | Gratis

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken.

Inclusief een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies.

Afspraak maken

Duur: 60 Minuten | Kosten: €89

Computers, mobiele telefoons en andere digitale apparaten maken het leven op veel manieren gemakkelijker, maar constante digitale prikkels kunnen de ogen, nek, handen, armen en zelfs de hersenen overbelasten. Dit kan leiden tot meer stress en slaapgebrek, waardoor de huid er dof kan uitzien en tekenen van voortijdige veroudering geaccentueerd kunnen worden.

Een Digital Detox geeft lichaam en geest een welverdiende pauze van deze digitale overprikkeling en biedt onder andere deze voordelen:

• minder toxische stress
• betere huid
• meer mindfulness
• betere nachtrust

Het verlagen van stress kan de reactiviteit van de huid verminderen, terwijl een goede nachtrust een positief effect heeft op de huid als gevolg van een betere doorbloeding. De huidxeperts van Dermalogica hebben daarom een treatment speciaal ontwikkeld om klanten een welverdiende break van technologie te geven. De Digital Detox helpt de huid te switchen van “beschermmodus” naar “herstelmodus”, zodat het zich meer kan richten op herstel en vernieuwing. Ook de zintuigen krijgen tijdens de Digital Detox de mogelijkheid om zich uit te schakelen.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken