Schoonheidssalon Hoorn
0229-277419

Gezichtsbehandeling Luxe

Relaxerend en ontspannend

DonFoto-11742Een luxe gezichtbehandeling is reinigend, ontspannend en wordt meestal gecombineerd met een massage.

Voor elk type huis en aandoening hebben we een geschikte behandeling.

Resultaat: minder zichtbare gevolgen van veroudering.

We bieden 3 luxe behandelingen van Dermalogica voor je gezicht:

Duur: 90 Minuten | Kosten: €99,-

We beginnen deze behandeling met een relaxende rugmassage om stress en spanning in de spieren te reduceren. Een dieptereiniging gevolgd door een passende exfoliant maken de huid glad, fris en stralend. Voor het bereiken van een schone huid worden alle verstoppingen verwijderd d.m.v. extracties. Hierna geniet u van een aromatische drukpuntmassage die de bloedcirculatie stimuleert en de weefsels revitaliseert, terwijl de voeten en handen een verzachtende massage ervaren. Een verkoelend contour masker is ideaal voor mensen met een gevoelige, snel geïrriteerde of vermoeide huid die een flinke boost nodig heeft. Als afsluiting brengen we een voedende moisturizer en een treatment foundation aan, die de huid beschermt en een natuurlijke tint geeft.

Afspraak maken

Duur: 60 Minuten | Kosten: €67,-

Deze revitaliserende behandeling begint met een dieptereiniging, gevolgd door een passende exfoliatie om de huid er mooi zacht en glanzend uit te laten zien. De huid is nu zacht en verweekt zodat we de poriën goed kunnen reinigen d.m.v. extracties. Een aromatische nek-, schouder- en armmassage is van belang om gedachten en geest te verlichten. Terwijl het revitaliserende masker de effecten weergeeft op de huid geniet u van een kalmerende massage van handen of voeten. We beëindigen de treatment met een voedende moisturiser voor hydratatie, bescherming en om de natuurlijke balans van de huid te herstellen.

Afspraak maken

Duur: 45 Minuten | Kosten: €51,-

Laat alle zorgen achter u als we deze behandeling beginnen met een powercleanse, speciaal gecreëerd om de huid te laten stralen. Extracties zorgen voor een fris en schoon resultaat, gevolgd door een aromatherapie- drukpuntmassage die de bloedcirculatie stimuleert en de huid revitaliseert. Het masker zorgt ervoor dat de huid geconditioneerd en gevoed wordt terwijl u geniet van een massage van de handen of voeten. We sluiten de behandeling af met een moisturizer om de huid te beschermen tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken

 

 

Contact

Skin Solutions
Schoonheidssalon Hoorn

Nieuwe Noord 16
1621 EN Hoorn (NH)
Telefoon: 0229-277419
Mobiel: 06-25044384

info@skin-solutions.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand de laatste huidverzorgings tips!

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief verwerken wij uw gegevens. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag en woensdag
9.00 tot 18.00 uur
Donderdag
9.00 tot 21.00 uur
Vrijdag
9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag
9.00 tot 17.00 uur


Privacy Statement

Over ons

Skin solutions is een schoonheidssalon in Hoorn. We zijn goed bereikbaar vanuit Enkhuizen, Stede Broec, Medemblik, Alkmaar, Purmerend en de rest van Noord Holland. Wij houden je huid jong, gezond en stralend. Google+