Schoonheidssalon Hoorn
0229-277419

Reveal gezichtsscan

Herstel huidbeschadiging

Heeft u last van een trekkerige huid, gesprongen lippen en een vale teint? Met de kou buiten en de centrale verwarming binnen verdient uw huid een extra boost. 

Onbeschermd de zon in dat gebeurt ons nu bijna niet meer. Zonnebrandcrème  smeren we regelmatig en onze dagcrème, lippenbalsem, en zonnebril bevat standaard een zonnefilter.  Schade aan de huid door de zon ontstaat echter al in de vroege jeugd.  Als kind uren buiten spelen in de zon, en jong en zorgeloos zonnen  voor dat felbegeerde bruine kleurtje.  En dan ineens van de een op de andere dag zijn de sporen zichtbaar in het decolleté, gezicht en op de handen.  De huid lijkt slapper en rimpels en pigmentvlekken komen tevoorschijn. Gelukkig is hier wat aan te doen!

reveal

Slimme persoonlijke huidanalyse
De Reveal  is een gezichtsscan die de zichtbare én verborgen huidschade laat zien. Misschien niet zo leuk om nu al te zien welke rode adertjes   pigmentvlekken en vergrote poriën  in een paar jaar zichtbaar worden. Wel de beste manier om een behandelplan te kiezen helemaal afgestemd op de conditie van uw huid.

Direct een afspraak maken

Geef een reactie


Contact

Skin Solutions
Schoonheidssalon Hoorn

Nieuwe Noord 16
1621 EN Hoorn (NH)
Telefoon: 0229-277419
Mobiel: 06-25044384

info@skin-solutions.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand de laatste huidverzorgings tips!

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief verwerken wij uw gegevens. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag en woensdag
9.00 tot 18.00 uur
Donderdag
9.00 tot 21.00 uur
Vrijdag
9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag
9.00 tot 17.00 uur


Privacy Statement

Over ons

Skin solutions is een schoonheidssalon in Hoorn. We zijn goed bereikbaar vanuit Enkhuizen, Stede Broec, Medemblik, Alkmaar, Purmerend en de rest van Noord Holland. Wij houden je huid jong, gezond en stralend. Google+