Geef je lichaam en geest een welverdiende vakantie met de Digitale Detox van Dermalogica

Digitale hulpmiddelen maken het leven op veel manieren een stuk makkelijker. Maar computers en digitale telefoons zorgen er ook voor dat we altijd aan staan en daardoor dagelijks een hoop digitale prikkels te verduren krijgen. Deze prikkels doen de ogen, nek, handen, armen en hersenen geen goed. Het gevolg is stress, slaapgebrek en tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Om dit te voorkomen is het belangrijk om zo nu en dan een digitale detox te doen. Tijdens de Digitale Detox van Dermalogica maken we dit voor je mogelijk. Zo kunnen niet alleen je overprikkelde hersenen even pauzeren, maar kun je ook genieten van een welverdiende gezichtsbehandeling.

Wat kun je verwachten van de behandeling?

Doordat de Digitale Detox van Dermalogica stress verlaagt, zal de reactiviteit van de huid verminderen. Ook bevordert het een goede nachtrust, dit zorgt voor een betere doorbloeding en heeft daardoor een positief effect op de huid. Daarnaast helpt de Digitale Detox behandeling van Dermalogica de huid om van beschermmodus naar herstelmodus te gaan. De Digitale Detox zorgt ervoor dat de huid niet meer de noodzaak voelt om je continu te beschermen tegen externe digitale prikkels. Hierdoor krijgt de huid tijd en ruimte om zich te richten op herstel en vernieuwing. De behandeling bevordert de nachtrust, creativiteit, mindfulness, concentratie en creëert meer balans in jouw leven. Daarnaast zorgt de gezichtsbehandeling voor een betere huid met een mooie glans.

Direct een afspraak maken

Hoe verloopt de behandeling?

De Dermalogica Digitale Detox bestaat uit een huidanalyse, een grondige huidreiniging, exfoliatie, een ontspannende gezichtsmassage, een gezichtsmasker en een dagverzorging. Tijdens de behandeling krijg je een verzwaarde deken over je heen. Vervolgens geven we u SleepPhones. De SleepPhones zitten in een band die geheel rondom je hoofd zit. Dit zorgt ervoor dat ze precies goed over de oren liggen, waardoor het mogelijk wordt om je volledig af te sluiten van je omgeving. Je bevindt je dan als het ware in een afgesloten cocon. Er is dus ook geen contact met de schoonheidsspecialiste. De zintuigen kunnen zich op deze manier volledig afsluiten.

Hoelang duurt de Dermalogica Digitale Detox?

De Digitale Detox behandeling van Dermalogica duurt 60 minuten.

Prijs: €89,-

Direct een afspraak maken