Schoonheidssalon Hoorn
0229-277419

Onze klanten

Wil jij hetzelfde als onze klanten?

Onze klanten willen:

Hun huid jong, gezond en mooi houden.

Zo natuurlijk mogelijk. Zo lang mogelijk.

Daarom komen ze bij ons: omdat wij dat begrijpen. En omdat wij hun huid begrijpen. Vooral: omdat wij zichtbare resultaten boeken. En daarom blíjven ze bij ons.

Onze behandelingen voorkomen en verminderen de gevolgen van huidveroudering. Of nemen die zelfs helemaal weg.

Sommige klanten komen bij ons met specifieke huidproblemen:

Daar willen ze iets aan laten doen. Daarvoor hebben wij specifieke behandelingen.

Echt waar: je hoeft niet rond te blijven lopen met lelijke littekens of ernstige acne!

Ook voor wellness!

Zorgen voor je huid heeft ook alles te maken met wellness: als jij lekker in je vel zit (bijvoorbeeld na een massage), heeft dat ook een positief effect op je huid.

Heb je last van veel stress en vermoeidheid, heb je juist meer kans op vroegtijdige veroudering van je huid.

Daarom hebben we ook een breed wellness-aanbod, met verschillende ontspanningsmassages.

Dit is waarom onze klanten bij óns komen

“Hier dan het resultaat van jullie werk en mijn lijden: Ik ben er zo ontzettend gelukkig mee! Ik heb ontzettend veel complimenten gehad over mijn jurk en mijn rug zag (en ziet) er weliswaar fantastisch uit. Ik had nooit kunnen dromen dat ik zo iets aan kon trekken, maar door jullie is het dan toch werkelijkheid geworden. Jullie kunnen niet beseffen hoe ongelofelijk bijzonder het voor me is. Een mijlpaal in mijn leven! Ik ben jullie enorm dankbaar. Tot snel!”

“De ontvangst, aandacht en het samenspel met de client zijn in mijn opinie buitengewoon goed.”

“Een gezichtsbehandeling met voetmassage…dat wás uit mijn comfort zone. Nu niet meer. Het is heerlijk. Voor herhaling vatbaar.”

“Zeer professioneel. Het was weer een heerlijk en ontspannend bezoek. En ik tref zeer veel begrip voor mij aan.”

“Het was weer uitstekend. Elise heeft de behandeling gestart. Ze heeft me goed verzorgd en een gezellig praatje gemaakt. De massage van Tina was weer uitstekend, ontspannend. Tot slot heeft Elise me mooi opgemaakt. De volgende dag voelde mijn huid duidelijk soepeler en zachter aan.”

“Heerlijke behandeling gehad, ontspannende massage en goed advies specifiek op mijn huid zonder dat ik mij verplicht voelde om naast de behandeling nog iets anders te kopen.”

“De Brazilian wax was top! Vooral omdat mijn huid – ook een paar dagen later – niet geïrriteerd is geraakt. Ook prettig: elk stukje huid werd maar één keer gewaxed. Dat heb ik weleens anders meegemaakt.”

“Het was uitstekend: heerlijk zachte en stevig aanvoelende huid. Ik zou vaker moeten gaan…”

“Tijdens de behandeling viel ik af en toe bijna in slaap. En daarna voelt je gezicht weer heerlijk en straalt de huid weer! Zo moet het toch zijn!!”

“Voor het eerst mijn torso laten harsen. Gek genoeg was het een aangename en gezellige ervaring!”

“Na al die jaren dat ik bij Tina kom is een bezoek aan haar nog steeds een feestje. Even heerlijk ontspannen en met veel aandacht verzorgd worden om daarna ‘herboren’ huiswaarts te keren. Een aanrader!”

“Ik ben inmiddels een frequente gast in de salon van skin solutions, Eerst was dat om te proeven, Tina had een aanbieding voor een totale lichaamsmassage.

Dat prikkelde genoeg en het had effect, want ik maak tegenwoordig regelmatig een afspraak.

Wat ik onderscheidend vind aan skin solutions , is dat het bezoek aan de salon van Tina een weldaad van rust over je brengt, het ontspant je en het laat je achter met het gevoel, dat je dit verdiend hebt!

De persoonlijke aandacht die daar soms bij  hoort, die is er ook welgemeend en respectvol. Ik beveel skin solutions aan, omdat ze vakkundig werken, breed georiënteerd zijn, milieubewust, klantgerichter warm”.

En een wat uitgebreidere ervaring van een mannelijke klant, Skin Solutions heeft ook mannen behandelingen:

‘Een man in een schoonheidssalon.. is dat niet zoiets als een vrouw in de bouw?’ was mijn eerste gedachte, toen me werd voorgesteld om een behandeling bij een schoonheidssalon te ondergaan. De behandeling werd mij aangeboden, zodat ik mijn ervaring met iemandkon delen. Vrijwel tegelijkertijd vroeg ik me af: ‘Wat is er eigenlijk mis met een vrouw in de bouw, behalve dan dat je het niet vaak ziet?’

Op de dag voorafgaand aan de behandeling kwam het idee tot stand. Tina Buys van Skin Solutions en ik praatten over mannen en hun uiterlijke verzorging. Waarom laten relatief weinig mannen zich in een schoonheidssalon behandelen? Ze gaan wel naar de sauna, sportmasseur of fysiotherapeut.  Dus waarom niet naar de schoonheidssalon?

Als marketing en communicatiedeskundige heb ik mijn ideeën met Tina besproken. Tina stelde me direct voor om een complete behandeling te ondergaan. Dat leek me een prima idee.

De behandeling zou de volgende dag al plaatsvinden. De schoonheidsspecialiste die mij zou behandelen was ook bij het gesprek aanwezig en legde uit wat de behandeling inhield.

Op de dag zelf werd ik hartelijk ontvangen en werd ik gevraagd een vragenlijst in te vullen. Een belangrijke vragenlijst omdat de schoonheidsspecialiste hiermee op de hoogte wordt gesteld van eventuele allergieën en omstandigheden die invloed kunnen hebben op de behandeling.

Hierna werd mijn huid geanalyseerd. Dit gebeurt door met een pen-achtig apparaat op verschillende plekken op handen en gezicht kortstondig licht te drukken. Het meetapparaat brengt de toestand van de huid in kaart. Op basis van deze gegevens wordt de behandeling afgestemd.

Met ontbloot bovenlijf en blote voeten nam ik plaats in de behandelstoel. De schoonheidsspecialiste begon met het masseren van mijn gezicht en hoofdhuid, gevolgd door het regelmatig inpakken van mijn gezicht in warme doeken, afgewisseld met het behandelen van de huid met reinigende en voedende middelen. In slaap vallen was al snel heel dichtbij en dat gebeurt me alleen als ik me echt op m’n gemak voel.

De behandeling richt zich vooral op het gezicht, hoofd, de nek en schouderstreek, maar ook mijn handen en voeten werden behandeld en gemasseerd. De ontspanning voel je in je hele lichaam en dat is een ervaring die ik niet direct had verwacht.

Deze schoonheidsbehandeling heeft mij er van overtuigd dat de schoonheidssalon niet langer alleen het domein van de vrouw is. Het is helemaal geen onnatuurlijke plek voor een man, realiseerde ik me. Integendeel zelfs: zo’n schoonheidsbehandeling is een weldaad voor iederéén.

Dus mannen: emancipeer! Stap naar de schoonheidssalon en trakteer jezelf op welverdiende verzorging en ontspanning. Een echte kerel geniet van het leven en deskundige verzorging hoort daar gewoon bij!

Ben jij onze volgende klant?

Wil jij ook je huid jong houden? Gezond houden? Mooi houden?

Dan ben jij misschien onze volgende klant.

Wij zorgen ervoor dat je huid (weer) gaat en blijft stralen.

Bekijk onze prijslijst en maak direct een afspraak, of kies uit onze populairste behandelingen:

Direct een afspraak maken

Contact

Skin Solutions
Schoonheidssalon Hoorn

Nieuwe Noord 16
1621 EN Hoorn (NH)
Telefoon: 0229-277419
Mobiel: 06-25044384

info@skin-solutions.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand de laatste huidverzorgings tips!

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag en woensdag
9.00 tot 18.00 uur
Donderdag
9.00 tot 21.00 uur
Vrijdag
9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag
9.00 tot 17.00 uur

Over ons

Skin solutions is een schoonheidssalon in Hoorn. We zijn goed bereikbaar vanuit Enkhuizen, Stede Broec, Medemblik, Alkmaar, Purmerend en de rest van Noord Holland. Wij houden je huid jong, gezond en stralend. Google+